perjantai 4. maaliskuuta 2011

Sukkien lisäksi jotain muutakin!

Kun odottelin, että posti tuo tilatun ristipistotyön, neuloin mitäpäs muuta kuin sukkia. En ole koskaan ollut mikään keltaisen ystävä ja vielä vähemmän vihreän, mutta kun näin tämän Nallen uutuusvärin, sitä oli saatava ja heti. Ja kauniit sukat (5/2011) siitä tulikin.

Sukat 6/2011 ovat Regiaa, jota ostin, kun halvalla sain. Ihan perussukat, jossa resori jatkuu jalkapöydän päälle.


Ja näitä (7/2011) ei saa kukaan, nämä ovat minun ikiomat! Lanka on Steppiä ja kuten näkyy, nämä yltää polveen asti. Aloitin nämä kärjestä ja leventelin matkan varrella niin, että mahtuu tälläiseen isompaankin pohkeeseen; tyttö laittoi kuvat koneelle ja sanoi hieman käsitelleensä kuvia, mahtoi tehdä kauneusleikkauksen mamman pohkeelle! Edessä tuttua pitsineuletta. Ja sitten sitä jotain muuta kuin sukkia:Tämän tilasin Margarethasta ja tämä on niitä asioita, joka oli pakko saada, kun sen kuvastossa näin. Mukava oli taas ristipistojakin ommella, viimeistelyt vaan aina tahtoo enemmänkin tökkiä, mutta lopputulokseen olen tosi tyytyväinen.
Värit sopivat hyvin meidän makuuhuoneeseen. Kaverina tällä uudella tyynyllä ovat äitini tekemät tyynynpäälliset, on muuten kätevä tapa säilyttää varatyynyt sängyn päällä. Näissä päällisisssä on valtavan ohuesta langasta virkatut pitsit, jotka on tehnyt eräs jo edesmennyt henkilö ja äitini on ne "tallentanut" näihin tyynyliinoihin ja vielä kirjonut vähän lisää koristeita.

9 kommenttia:

Satu U kirjoitti...

Kyllä on kaunis tyyny!! Ja sukatkin on hienoja.

Eija kirjoitti...

tuo tyyny on aivan ihana.

enkulin käsityöt kirjoitti...

IIIIK miten ihana enkeli

Pitsisukka kirjoitti...

Ihania käsitöitä sinulla!

MariJ kirjoitti...

Olipa hyvä, kun kävit blogissani vinkkaamassa, että käyn katsomassa pistelyäsi. Nimittäin siirryin tuossa viime viikolla seuraamaan blogeja Blogilistan sijasta Google Readeriin, ja nähtävästi kaikki suosikkini eivät siirtyneetkään sinne, koska sinun blogisi ei ole sinne ilmestynyt. Vaikuttaa jopa siltä, etten ole nähnyt noita aiempia käsitöitäsikään, joten olisiko blogisi pompsahtanut Blogilistankin suosikeistani vahingossa jossain vaiheessa... joskus Blogilista sellaista tekee, että heittää näitä suosikkeja ihan itseksensä pois - siinä hyvä syy vaihtaa toiseen syötteenlukijaan.

Joka tapauksessa siis aivan ihania sukkia olet tehnyt, noista päivänkakkarasukista tykkään erityisesti. Ja enkelipistely on niin kaunis! :)

Niin, ja nyt olet sitten taas lukulistallani, muistan käydä täällä taas jatkossa kurkkimassa ja kommentoimassa. :)

PäiviP kirjoitti...

Miten kaunis tyyny! Eikä sukissakaan moittimista. Takuuvarmaa Pirjon työtä:)

Laura kirjoitti...

ooh, ihanat nuo pitkät pitsisukat -kelpais miullekin! ja tyynykin on komea, aivan yltiöromanttinen suorastaan:)

pioni kirjoitti...

Minäkin ihastelin kaupassa tuota Nallen keltaista, mutta ostin sitten kuitenkin sen vaaleanvihreän. Sukat kuitenkin vielä aloittamatta...

Anneli kirjoitti...

Voi että sulla on täällä niin paljon nättiä. Pitääpä tulle uudelleen paremmalla ajalla :))