sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Ei kai vain taas?

Tässäpä olis Kristan tekeleitä: vadelmamuffinsseja, olkaa hyvä!
Ja taas tekaisin parit sukat! Nämä ovat Nallesta oma mallikehitelmä. Varsi on kaksinkerroin taitettu. Nämä menevät varalle, joko lahjaksi tai myyntiin, saa nähdä.

Nämä ovat tilaussukat, jotka lähtevät huomenna sovitettavaksi. On niin mahdottoman vaikea osata tehdä sopivan kokoisia, mutta katsotaan, miten kävi. Lanka on Seitsemää veljestä, joka on kyllä minun mielestäni liian paksua sukkiin, mutta teinpähän nyt kuitenkin! Malli on tosi mukavaa tehdä, tämän olen saanut yhdellä reissulla Kauhavan Kangas-Aitasta.
On täällä muutakin tekeillä, mutta kun loppui lanka eikä ole uutta tullut, vaikka olen jo kaksi viikkoa sitten laittanut tilauksen Tapion kauppaan. Ja parista pienemmästä työstä pitäis päätellä langat, niin sais kuvattua.

4 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Kivoja sukkia! Ja nam, mitä muffinseja!

Pitsisukka kirjoitti...

Heips ja kiitos vierailusta sekä kommentista! Nuo, jossa sukan suu on kierreraitainen ovat mukavan näköiset, täytyy yritellä kokeilla josko sellainen onnistuisi mallia katselemalla. Teen itsekin kaikenlaisia käsitöitä, neulon toki muutakin kuin sukkia, kirjontatyöt ja ristipistoiluni ajoittuvat lähinnä kesään jolloin villainen lanka tuntuu takertuvan sormiin. Mukava kun saa uusia blogiystäviä. Neulomisiin.

Pirena kirjoitti...

Sinulle tunnustus blogissani.

Satu H kirjoitti...

kivat sukat!