maanantai 30. maaliskuuta 2009

Mitäs nämä ovat?

Näistä dominoneuleella neulotuista paloista piti alkuperäisen suunnitelman mukaan tulla palapeitto, mutta siitä olisi tullut liian raskas minun makuuni ja siksi palat jäi lojumaan lanka-arkkuun. Eilen sain idean, mitä näistä voi tehdä; virkkasin kaksi palaa yhteen ja vielä nirkkoja ympärille ja sain aikaan kaksi pannumyssyä. Ei meillä tällaisia sisällä käytetä, mutta karavaanarielämässä olen näitä kaivannut. Kun keittelee kaffit oikealla kahvipannulla tai ruokaa kaasuhellalla, sitä on vähän vaikeampi pitää lämpimänä kuin kotiolaoissa, jossa on mikro ja muut apukeinot.

Tuohon eiliseen asiaan palatakseni en minä mitään purkanut, tuolla se tekele on märän pyyhkeen alla muotoutumassa, eiköhän se siitä. Ja toinenkin neule on valmis, se saa saman käsittelyn, kunhan tilaa tulee. Kuvia tulee tässä joku päivä, kunhan ehdin hankkia nappeja tai jotain vastaavaa...

4 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Kauniita pannumyssyjä olet ufoistasi saanut. :)

Eija kirjoitti...

No voihan myssy, täällä on pohjakin laitettu uusiksi. Saas nähdä pääsenkö torstaina.

Matleena kirjoitti...

Kyllä pannumyssyt ovat käyttökelpoisia edelleenkin! Meillä käytetään kotonakin pannumyssyä, kun viedään kahvipannu terassille. Ja joskus työnnän sinne ruokakattilankin, jos joku ei pääse heti syömään. Ja täällä vaunullahan se on tuki tärkeä! ;)

Päivi kirjoitti...

Kauniita tuli ja takuuvarmasti tarpeellisia! Yritän päästä torstaina.