sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Pientä välipalaa

Koska lanka loppui isommasta tekeleestä, tekaisin nämä pannulaput välityönä. Ja kyllä valehtelisin, jos väittäisin tykkääväni tästä Novitan Jenga- langasta; minusta se on suorastaan kamalaa ihmeellisine väreineen! Mutta näistä tuli niin rumat, että ne on melkein nätit. Onneksi Pojalla 19v. on menossa pesänrakennuspuuhat ja hän lupasi adoptoida nämä.

10 kommenttia:

Pike kirjoitti...

Noihan on ihanan iloiset!!!

SatuU kirjoitti...

Miten voi kamalasta langasta tulla noin kivat laput? Hyvältä näyttää!!

Mari kirjoitti...

Tuo on kyllä maailman ruminta lankaa, mutta kylläpäs niistä tuli hienot patalaput! :)

Pirena kirjoitti...

Kauniit on minunkin mielestä. Olis tuota lankaa muutama kerä nurkissa, sain ystävältä. Joku oli hälle tuonut sukkalangaksi. En osaa niistä äkkiseltään mitään tehdä, mutta kunhan jonkun vuoden tai 10 marinoituvat, niin ehkä niistä jotain tulee.

Pitsisukka kirjoitti...

Ihanan pirteät patalaput!

Satu H kirjoitti...

pirteen väriset ne ainakin on jossei muuta. :)

Emil kirjoitti...

Aiwan IIIk-ihanat padam-lappuset! Mitä enämpi värii,sen parei, olen ma sitä mieltä niinku nyt arvata saattaa :))

(ja mitä puuvilla/pellavaan: jep,se on hyvää lankaa)

visitoinnista kiitellen,hauskat lallantait&viikonloput pesueelle :)

Tupuna kirjoitti...

Nätit laput,,,väriloistoa pojalle. :)

Eija kirjoitti...

No joo ei kai se auta kun tulla peiton alta pois. Ei sillä olla kyllä oltu koko lomaa hiihdettyki on about 120 km. Että koitahan perässä.

Teija kirjoitti...

Haa...just katoin et kuinka niin rumasta langasta voi saada aikaan jotain näin iloista ja hippihenkistä, minä ainakin tykkään !!!! Ja tietysti sitä lankaa ei saa enää mistään !

Tuon tuoreen postauksen Dominot on taas erittäin tyylikkäät. Mulla on tekeillä ollu jo pitkään Mimille torkkupeitto mutta siitä ei tule niin kiva kun joka dominopala on omansa värinen...raitalangasta sais vähän hauskempaa pintaa. Oon miettinyt jos hamstraisin nyt 7 Veikan raitalankoja ja sit neuloisin niistä peiton just Dominotekniikalla. Saapi huomata kuinka käy.