sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Hirvityksen kauhistus!

Ei täällä laiskoteltu ole, vaikka onkin ollut hiljaista. Yleensä en keskeneräisiä esittele, mutta poikkeus vahvistaa säännön eli palapeittoa on tulossa, mutta valmistuminen kestää vielä. Tätä uhkaa jopa kesätauko, on nimittäin aika lämmin kaveri tällaisina päivinä kuin tänään, kun mittari näyttää yli kaksikymmentä astetta.


Suurin osa vapaa-ajasta, jota työssäkäynniltä jää, kuluu kesän aikana tuolla pihalla, joka meillä on aika iso ja kukkapenkkejä riittää. Mutta kyllä minä siellä myös istumaan ehdin, ei mikään voita ulkona istuskelua käsityön kanssa! Tänä vuonna narsissit kukkii tosi komeasti ja niitä minulla on paljon.


Mutta tästä johtuu otsikon aihe! Mallihan on kaunis ja ihana tehdä, mutta se varsinainen syy kauhistukselle ei kuvassa näykään: tämä on nimittäin vaaleanpunainen enkä tiedä, mitä on mahtanut päässä liikkua, kun olen langan ostanut. Mutta tämän hetkiseen sisustukseen väri on hyvä ja siksipä kaivoinkin käsityökopan pohjalla majailleen liinan, pingotin ja otin saman tien käyttöön.
3 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Kaunis se on silti, vaikkei olisikaan lempivärejä.... Ja kyllä olet ollutkin ahkerana, meillä ei kuki muut kuin voikukat ;-)

Eija kirjoitti...

Hyvää puollustusvoimien lippujuhlaa ja jotain muuta, joko kakku on valmis

Tuija kirjoitti...

Ihana liina!