sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Nyt saa ilma lämmetä!


Tiedoksi yläkertaankin, etten enää tarvitse näin kylmiä ilmoja, koska tämä on valmis. Hieman lämpimähkö työ helleilmoille, mutta tulipa valmiiksi, kun on ollut niin kylmää ja tuulista. Viime yönä oli hallakin niin, että saniaiseni paleltuivat. Voi että harmittaa!
Olen tarkoittanut tämän sängynpeitoksi, laitan parempia kuvia sitten, kun asia on ajankohtainen. Lanka on enimmäkseen Seitsemää veljestä, mutta myös jotain jäännöslankojakin on mukana. Virkkasin palojen ympärille ensin kierroksen kiinteitä silmukoita ja sitten ketjusilmukkakaaria, joilla tein yhdistämisen. Ja mitähän seuraavaksi, ei mitään tietoa ja Kip -päiväkin on ensi lauantaina. Sinne pitäisi osallistua, joten uutta työtä suunnittelemaan. Kolme viikkoa vielä töissä ennen neljän viikon kesälomaa!

7 kommenttia:

Sipi kirjoitti...

Hellesäällä oli varmasti aika kuumaa hommaa tuon peiton teko mutta kyllä sun kannatti hikoilla, kun tulos on noin upea!! Todella kaunis peitto :)

Satu H kirjoitti...

komia tuli peitosta! :) harmi kun jää taas kip väliin mutta jospa sitä kesän mittaan joutaisi ees jonkun kerran tapaamisiin..

SatuU kirjoitti...

Kivalta näyttää!!
Lämmintä sais tosiaan tulla, en edes uskalla mennä katsomaan, mitä meillä on paleltunut :-(
Lauantaina sitten neulomaan, huomasithan kellonajan muutoksen!!? Mullakin on mietinnässä, mitä seuraavaksi tekisin, aloittanut olen jo montakin työtä, mutta kaikki tuntuu menevän purkuun...

Matleena kirjoitti...

No jospa se olikin sinun peiton valmistumisesta kiinni se kesän tulo, kun tänään on täällä ollut jo hiukan lämpimämpää! ;D Upea peitto!

Eija kirjoitti...

Hirvityksestä tuli ihan kivan näköinen peitto. Voisit lainata mulle kun palelee sisälläkin.

Eila kirjoitti...

Vastavierailulle tulin:) Upean peiton olet tehnyt, muitakin kivoja töitä löytyi blogistasi!

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Komia peitto! Minun omani on edelleen siellä to do-listalla.
Mukavaa Juhannusta!

En ole vieraillut, kun blogiosoitteesi on ollut hukassa. Nyt lomalla yritän saada asioita hoidettua ;)