torstai 2. heinäkuuta 2009

JÄNNITYSTÄ ILMASSA!

Pistetäänpä tänne muutama sana, kun kerrankin on aikaa. Minä, tunnetusti maailman iltaunisin ihminen, istun koneella, vaikka kello lähenee puolta yötä. Jaa että miksikö? Odottelen vuorokauden vaihtumista, koska huomenna pitäisi tulla tulokset, onko poikani päässyt yliopistoon opiskelemaan mieluisalle alalle vai onko ehkä tyydyttävä vähemmän mukavaan. Arvaan teidän ajattelevan, että miksei poika itse... Hän kun sattuu olemaan isänsä kanssa Tenojoella jokavuotisella kalastusreissulla ja taitaa olla kainaloita myöten joessa, niin äiti päivystää ja valvoo. Olemme tyttären kanssa kahdestaan kotona ja vietämme lomaa, minulla on ensimmäinen viikko menossa ja kolme jäljellä.

Käsityöaikaa on ollut ihan mukavasti, kun ollaan oltu tässä kotosalla. Jos ei lähipäivinä ilmesty kuvia valmiista työstä, niin voitte arvata, että pieleen on mennyt eikä tullut julkaisukelpoista.

Kotityöt eivät kylläkään lopu lomallakaan, ettei vaan olisi jopa päin vastoin, kun koko perhe on lomalla. Mutta olen huijannut itseäni: olen istunut ulkona neulomassa ja kun on pitänyt käydä sisällä, olen aina tehnyt jonkun työn! Nerokasta vai mitä?

Paras asia loppuun. Meillä on tosi puhdas sauna, kun pesin senkin tässä odotellessani ajan kulumista eli kymmenen jälkeen! Mutta nyt on enää vartti odotusaikaa jäljellä....

NYT KUULKAAS PEUKUT PYSTYYN POJALLE!!!!

Huomenta! Ja yes! Poika pääsi Oulun yliopistoon opiskelemaan ympäristötekniikan diplomi-insinööriksi ja hänen kihlattunsa tuotantotalouden dipl.inssiksi, mutta myös opettajaksi. Saas nähdä, kumman tyttö valitsee! Asunto heillä jo on valmiiksi hankittuna.

ONNEA MEIDÄN NUORILLE!

3 kommenttia:

SatuU kirjoitti...

Peukut on pystyssä täälläkin! Toivottavasti pääsi mieluisaan paikkaan!!

Eija kirjoitti...

Onnea vaan sinne äitille ja nuorisolle myös. Se toinen asiakin pitää päättää aivan just hotellit jo melkein täynnä.

pioni kirjoitti...

Onnea molemmille!