maanantai 20. heinäkuuta 2009

Taas vietettiin lomapäivää!

Sisarukset eli minä ja Eija starttasimme aamulla kello kahdeksan meidän asuntoautolla mukanamme miehet ja Krista. Ajoaikaahan ei tietystikään heitetty hukkaan, vaan ahkerina oltiin. Minnekähän oli matka? No tietysti johonkin käsitöihin liittyvään, mitäs me muutakaan. Eikähän me sieltä tyhjin käsin ulos tultu, mukana oli Novitan uutta ja vanhaakin tuotetta, sukkalankaa kerä jos toinenkin, puuvillaa, virkkuukoukkua ym. Ja miehet odottivat kiltisti, kun me naiset silmät kiiluen hypisteltiin lankoja, on meillä vaan niin kiltit miehet!

Sitten matka jatkui Jalasjärvelle, jossa kävimme Pirun pesällä.Se on kallion laella oleva pyöreä aukko, joka on 14 metriä leveä ja 23 metriä syvä. Sinne saa mennä tikapuita pitkin pohjalle, mutta eihän me naisväki uskallettu, mutta
miehet kävi alhaalla asti.
Spede eli Pertti Pasanen on ollut mukana rahoittamassa Pirun pesän syventämistä ja tässä me poseeraamme hänen muistokivensä kupeessa.Täällä luonnonkivien muodostamassa luolassa on asustellut Kolli-Kräätäri eli Juho Korkiakoski- niminen mies pitkiäkin aikoja, kun muu maailma alkoi kyllästyttää. Mahtoi olla vähän pienempi kuin minä, kun on tuonne sopinut! Tässä kuvassa ei ole Juho, vaan Eijan Matti.
Syömisten ja kaffin keiton lisäksi oli ohjelmassa vielä Keskisellä käynti kuten monella muullakin, oli siellä sen verran paljon väkeä.
4 kommenttia:

Satu U kirjoitti...

Ohoh, teillähän on hauska reissu ollut!!!

Eija kirjoitti...

Kuka on tuo kamala akka tuossa sun vieressä, en ainakaan minä....

Satu H kirjoitti...

eikö tehtäs joskus tonne tapiolle neuleystävien retki että pääsis semmosetki raukat joskus käymään sielä jotka ei ite jaksa ajaa noin kauas. :D

Eija kirjoitti...

määhän sanoin että heti ku kaks marjaa rusina ja peruna, saat valita kumman haluat