lauantai 22. elokuuta 2009

Ollaan täällä olemassa

Pitkästä hiljaisuudesta huolimatta täällä on jotain tehtykin. Ylemmät ovat Paraphelgiat ihan siitä vanhasta Nalle-langasta. Oli muuten kiva malli tehdä, tulee varmaan lisääkin joskus. Alemmat on Kauhavan Kangas-Aitan sukkalankaa, joka on tosi ohutta ja siksipä siitä teinkin unisukat, ihan ilman kantapäätä. Mallipa ei kuvasta näy, mutta on neljä oikein, neljä nurin ja kuuden kierroksen päästä siirtyy yhden silmukan verran vasemmalle. Tosi kivan tuntuiset jalassa.

Eikä nämä tekeleet tähän loppuneet, lisää kuvia tulee, kunhan ehtii. Teknisistä ongelmista johtuen en ole viitsinyt päivittää, mutta onnistuihan tämä näin kiertotietä pitkin.
Edit Kävinpä laittamassa paremmat kuvat

5 kommenttia:

Satu U kirjoitti...

Kivalta näyttää!! Minäkin oon tehnyt unisukat tuolla mallilla, silkkivillasta. Mukavat on käytössä, kuulemma.

Mikaela kirjoitti...

Terve!! Ilmoittele mikä se lanka oli mistä tarvitset lisää... Kun on tämä muisti mikä on, en muista mitä silloin ostit :)Ja tietysti kuinka monta kerää/vyyhtiä haluar ;) Vaikka tähän osoitteeseen: mikaela@lankatupa.fi :) Nähdään torstaina!!

Mikaela kirjoitti...

Minä täällä taas :( Sekoilen kun ties mitä... En pääsekään tulemaan torstaina. Olin ihan kokonaan unohtanut että meillä on pojan jalkapalloseuran rakettimyynti just torstai iltana kl 18-21... Joten jääpi sitten ens kertaan! Mutta ilmoita kumminkin mikä lanka oli kyseessä, voin sen sinulle varata! Ja tietenkin postittaa jos on kiire...

Sipi kirjoitti...

Oih, nuo Paraphelgiat, upeat!

amma kirjoitti...

Toi on tosiaan ihana sukkamalli Nätit!