lauantai 5. syyskuuta 2009

Eihän sinulla ole kiire?

Tämä on nimittäin minulta harvinaisen pitkä raportti tehdyistä töistä.
Tässä olisi huivi, jonka tein Mikaelan lankatuvasta ostamastani langasta. Malli on Ullan neuleista.
Tein vähän pienemmän, mihin lanka olisi riittänyt, tarkoituksena käyttää tätä kaulahuivin tapaan.
Sitten olisi nähtäväksi välillä myös pistelytöitä. Olen tilannut nämä kehykset Margarethasta jo jokin aika sitten, mutta en tykännyt niihin kuuluvista kuvista, eikä se sitten ollutkaan niin helppoa löytää sopivan kokoisia malleja. Ja kun langatkin ovat vanhoja varastoja, jotka sävytin itse malliin, oli työ aika haastavaa, mutta näistä pidän kyllä. Ne pääsivät olohuoneen seinälle.

En tällä kerralla lähtenyt mukaan Sukkasatoon, kun mulla on muka niin kiire, opiskelut ja kaiken laista muutakin extrapuuhaa tälle syksylle, mutta eipä näytä tahtia haittaavan. Olispa yhtä tuottoisa muissakin puuhissa kuin sukan neulomisissa, niin ei olisi hätäpäivää! Raidalliset ovat Lappajärven värjäämön sukkalankaa, mallissa langankiertoja ja kolme yhteen neulottua pitsiä. Muut kahdet ovat uutuus-Nallesta, siis siitä aloe veera langasta. Hyvää on neuloa tuo lanka, vaikka olenkin hurahtanut Steppiin. Kokopunaisissa on pitsiraita edessä. Tuo ruudullinen ei ole ollenkaan vaikeaa, kerron kyllä, miten sitä tehdään, jos joku haluaa teitää.
Ja katsokaa ja ihailkaa, millä haluan toivottaa teille lukijoille hyvää lauantai-illan jatkoa! Tämä on se sama, jonka jo kertaalleen teille esittelin tänä kesänä, kun siinä oli kahdeksan kukkaa, mutta nyt niitä on kuusitoista. Ei tässä ole muuta vikaa kuin se, että tämä ei ole minun, vaan isäni hoidokki.
8 kommenttia:

Eija kirjoitti...

No jopas onkin paljon valmista ei ole kumma vaikka et ole ennättänyt Kristan kanssa lenkille eikä hakemaan taimia. Minä vain pesen ikkunoita ja vaihdan verhoja ja istun koneella.

Mari kirjoitti...

Voi mitä kaikkea ihanaa! :) Ihastuttava tuo punainen huivi, kauniit pistelyt ja sukista tykkään eniten noista raidallisista, ovat ihan kuin karkkia. :) Tuon ruutusukan malli oli joskus hiljattain esillä Ihan itse -foorumilla, pitäisi sitäkin joskus muistaa itsekin kokeilla, on nätin näköistä. :)

Hyvää viikonlopun jatkoa! :)

Matleena kirjoitti...

Ei ole kiirus ja kaikki kauniit työsi tutkin ja lopuksi ihailin tuota isäsi hoidokkia, on se tosi UPEA! :)
Hyvää lauantai-iltaa sinullekin!

Satu U kirjoitti...

Näykyy se opiskelijaäiti ehtivän töiltään vaikka mitä!!! Tää työläinen ei saa edes sitä ekaa sukkaparia valmiiksi...höh. Ja taasko se teidän isän kukka on noin upea!!!???

Satu H kirjoitti...

täällähän on oikein ahkeroitu, vaikka mitä valmistunut!

Pirena kirjoitti...

No onpa kaikkea kaunista valmistunut. Tuo kaktus on mahtava.

Pitsisukka kirjoitti...

Miten ihana huivi! Herkullinen väri.

intsu kirjoitti...

Voi hyvä tavaton tuota kaktusta ensinnäkin! En ole ikinä nähnyt tommosessa kaktuksessa noin ihanasti kukkia! Sitten käsitöitähän olet tikutellut vaikka mitä. Ihana huivi on. Sukista mun suosikeiksi pääsisi noi raidalliset! Ja pistelyt,aah,oih,miten kauniita!