tiistai 5. lokakuuta 2010

Viikonloppuvieras ja käsitöitäkin

Tässä on Ritu , yhdeksän viikkoa, joka oli meillä viikonloppukylässä. Tämä on pojan ja hänen morsiamensa "vauva", varsinainen käsityö!

Työkaveri odottaa vauvaa ja tein hänelle Novitan mallilla kevään 2010 lehdestä neuleasun odottamaan masuasukin syntymää. Lanka on Woolia. Tämä on jo toinen samalla mallilla tekemäni asu; tykkään mallista ja hyvä se on kuulemma käytössäkin. Tämä on 50 senttinen, nyt on tekeillä 80 senttinen hieman eri väreillä.


Vöyrin käsityöliikkeeseen Vaasaan osuimme tässä kerran kesällä Kristan ja systerin kanssa ja mukavan miesmyyjän innoittamana ostin ristipistoliinan, joka tehtiin kalterikankaalle. Se oli jotain uutta minulle ja myyjä vannoi, että siihen on mukava ommella ja täytyy sanoa, että kyllä hän tiesi, mitä puhui!

Kolme työpäivää ja sitten olisi LOMA. Ensin Ouluun käsityömessuille ja sitten kohti Kyprosta. Voisko olla asiat tämän paremmin?4 kommenttia:

Satu U kirjoitti...

Söpö on tuo Ritu-koiruli!!! Ja söötit pukineet vauva saa. Liinakin on hieno. Ja loma tulossa. On sulla upeasti asiat!!!

MariL kirjoitti...

Kivannäköinen vauvansetti!

Niina kirjoitti...

Ihana neulottu setti!

Anonyymi kirjoitti...

Olisimme toivomassa teitä pienimuotoiseen yhteistyöhön kanssamme käsitöiden ja neulomisen tiimoilta. Voitteko lähettää meille sähköpostiosoitteenne, niin kerromme lisää: luonnossanet@gmail.com

Laita myös viestiisi blogisi nimi sekä www-osoitteesi. Suuri kiitos jo etukäteen vastauksestanne!