lauantai 21. heinäkuuta 2012

Toinenkin kori

Tässä on kuvio läheltä ja
tässä koko kori eli tämä on samoista kahvipusseista kuin edellisen päivityksen kori, mutta palat on eri kohdista pussia. Tällaiseen työhön tarvitaan 20 neliöä, joissa jokaisessa on 12 suikaletta eli 240 kahvipussia! Neliöt kootaan koriksi hauenkoukkusiimalla eli materiaalikustannukset ei päätä huimaa, käytetyt työtunnit on sitten eri juttu. Tähän tein myöskin jonkinmoisen kannen.

3 kommenttia:

affen kirjoitti...

Kekseliäästi aseteltu pussit, kun muodostavat kivoja tähtikuvioita! Minä kerään myös kahvipusseja, mutta tavoitteena on "hiukan" vaatimattomampi pannunalunen :).

Martta kirjoitti...

Hei.

Eka kertaa taidan kommentoida blogissasi. Löysin tämän blogisi aika vasta, mutta olen lukenut joka tekstin alusta asti! Ihastuin monipuolisiin taidokkaisiin käsitöihisi!

Tämäkin kahvipussikori on tosi hieno! Voisitko yrittää neuvoa, miten nuo neliöt kootaan? Käytetäänkö niissä mitään ompeluita, vai kootaanko ne vain pujottelemalla? Olen itse tehnyt kahvipusseista koreja ainoastaan ompelemalla ensin kaikki suikaleet erikseen pitkiksi suikaleiksi, joista olen punomalla tehnyt korin. Se vaan on niin kamalan työlästä käsille... Tämä näyttäisi helpommalta tavalta. Toivottavasti osaat neuvoa minua.

T. Martta

Katja V kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.