maanantai 2. toukokuuta 2011

Eipä ole paljon vaihtelua!

Samoilla linjoilla mennään kuin edellisellä kerralla! Nallesta tavalliset naisten sukat (10/2011), resoria kylläkin jalkapöydän päällä . Jotain pienempääkin mukana: jämälangoista pikkutossut. Ei käyttäjää tiedossa, mutta aika tavaran kaupitsee, tavataan meillä päin sanoa. Tuolla mallilla tehdyt tossut on kuulemma tosi hyvät jalassa.


11/2011 ja 12/2011 ovat konttisukkia ja nekin Nallesta. Vaaleat noin kokoa 35 ja isommat jotain 38-39. Nuo pienemmät on jo varattu.




Ja vielä lisää! 13/2011 ja 14/2011 ovat tehty malleilla, jotka hain äitiltäni, jonka varastoissa taitaa olla sukkia vielä enemmän kuin minulla. Mukava oli kirjoneulettakin välillä tehdä, vaikka en yleensä niin sen ystävä olekaan. Se johtuu siitä, että olen vähän turhankin tarkka tuosta työn jäljestä ja kun ei aina meinaa saada omasta mielestä tarpeeksi tasaista, niin menee sitten purkuun.

Nallea ovat nämäkin ja sitä neulon aina kolmosen puikoilla.

Jokohan näillä sukilla pärjäisi, kun 14 on tehty tänä vuonna? Mutta katsokaa, mitä tuolla oikean puoleisessa kassissa alakuvassa näkyy! Vielä on lankoja jäljellä!




Kaffipussikasseja on nyt valmiina kolme. Ruskea on Kulta Katriinaa, kiitos Annukalle pusseista ja toinen on vanhoja Juhla Mokka- pusseja , niistä kiitos menee moneenkin osoitteeseen.

Muistaisko joku, mistä saa tuollaisia kahvoja? Niissä pitää olla alareunassa metallipuikko, josta irtoaa päät, että sen saa kiinni. Tämän idean keksi systeri, mutta kun emme muista, mistä näitä saa. Nämä otin vanhasta, virkatusta kassista.

Huomenna koittaa taas paluu arkeen, kun loma loppuu. Ei muuta kuin uutta odotellessa!








3 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Ompas siinä paljon kauniita sukkia!
Kahvikasseja ihailen ja jos joskus sais itte tehtyä...
Kaunista toukokuuta!

Eija kirjoitti...

Jaa mää ajattelin että miika on syönyt ne karkit jo. ja kankaat ja langat on kaupassa vielä joten ei mitään kiirettä. on muuten ihania sukkia.

MariL kirjoitti...

Ihania sukkia! :) Etenkin tykkään noista kirjoneuleisista, niissä on kauniit värit!